Produktionsledning:           

Håkan Bengtsson
Kjerstin Lundblad 
Regissör:               

Kjerstin Lundblad
Manus:               

Kjerstin Lundblad

Koreografi:            
Mercedes Nemeth

Linda Lundberg (samt akrobatik)

Kjerstin Lundblad

Stageing:       

Kjerstin Lundblad
Sånginstudering Kör-/ensemble och ind.:      

Kjerstin Lundblad

Viss körinstudering:

Ingrid Blanck   
Ny musik samt sångtexter:       

Kjerstin Lundblad
Scenografi:

Kjerstin Lundblad

Dekoransvariga:           

Karl-Erik Larsson
Kent Arvidsson

Johan Mörtsell

Tobias "Sigge" Sigvardsson

Smink- och håransvarig:           

Madelene Danielzon Larsson

Kostym- och sömnadsansvarig:

Kristin Sundberg

Scenarbetaransvariga:       

Kent Arvidsson
Karl-Erik Larsson

Thobias "Sigge" Sigvardsson

Rekvisitörer:           

Lillemor Nyman

Gabriella Karlsson

Eva-Lena Persson

Ljusdesign:           

Kjerstin Lundblad
Per-Arne Larsson FH
Ljusteknik:           

Per-Arne Larsson FH
Ljudteknik/design:           

Roland Johansson

 Programutförande:            
Kjerstin Lundblad 

Karl-Erik Larsson

 Marknadsföring:           

Håkan Bengtsson FH
Kjerstin Lundblad

Johan Mörtsell

Glädjespridare

ENSEMBLEN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musikalshowen "Hotel-Calle-Fån-Ja"
Musikalshowen "Hotel-Calle-Fån-Ja"

Sandvikens Revy & Musikteater bildades av Kjerstin Lundblad (Regissör/Manusförfattare/Musikal/Drama/Teaterpedagog mm) redan 2006. Kulturföreningen hade då till syfte att i första hand rikta sig till ungdomar - men var naturligtvis öppen även för alla åldrar. Så också idag åldern är satt från 13-99 år.

Är man sedan 12 eller 100 år så är man naturligtvis hjärtligt välkommen i ensemblen!!

2006 hade föreningen en Audition som lockade många medlemmar som var intresserade av sång, teater, dans, kostym, scenografi mm. Denna Audition anordnades även för att då få till ett samarbete med elever från Musikalteatergrenen (som även den startades på initiativ av Kjerstin för ca 16 år sedan) som under ledning av Kjerstin då skulle göra en Musikalshow (Kulturbolaget) i krogmiljö som slutproduktion vid namn “Åh-Nejdå-Linjen”. Det var även då som ett givande samarbete med Håkan Bengtsson (Chef FH) och Folkets Hus Föreningen inleddes. Musikalshowen “Åh-Nejdå-Linjen” framfördes i mars 2007 på Restaurang Bolaget med mat och dryck i fyra öppna föreställningar samt en gratis föreställning för gymnasieelever. (Ett av föreningens viktigaste syften är att nå ut till barn och ungdomar med produktioner. Både för att bruka och konsumera).

Den gången byggdes Resaurang Bolaget om till en Färja (därav namnet) och publiken (resenärerna) checkade in i Informationen och blev där tilldelade hytterna A,B och C (bord). Redan där började publikens medverkan i Showen och det fortsatte sedan på olika sätt hela kvällen. Skillnaden mot t.ex. Wallmans Salonger - så har här ensemblen i dessa produktioner en rollkaraktär som följer dem hela Showen. Även i pausen cirkulerar skådespelarna/artisterna bland publiken i sina roller. Dvs Showen byggdes på ett nyskrivet manus där sång/teater/dans blandades med humor och intriger i Kärlek och svek.

Under hösten 2007 drabbades tyvärr kulturföreningens kassör och dess konstnärliga ledare och Regissör av långvariga sjukdomar vilket bidrog till att föreningen låg vilande en tid. Nu är den igång igen och det med nya krafter, ny styrelse, och idéer om framtida Musikaler/pjäser/Revyer/Shower för alla åldrar.

Vad har hänt hittills?
Jo! - den 22 augusti kl 14.00 hade vi en ny Audition på Folkets Hus stora Scen inför nästa Musikalshow i Krogmiljö vid namn “Hotel Calle-Fån-Ja”. Mer info om detta kommer att uppdateras på www.srmt.se. Sidan är under uppbyggnad! Håll även utkik i Annonsbladet, lokalpress och radio samt Facebook - gå gärna med i gruppen "Vi som är nyfikna på Musikalshowen Hotel Calle-Fån-Ja" där den finns.

“Hotel Calle-Fån-Ja”
Då förra krogshowen blev en sådan publiksuccé kommer nu nästa vid namn: “Hotel Calle-Fån-Ja”. En fristående uppföljare efter samma koncept som förra showen.
“Hotel Calle-Fån-Ja” är det som ligger närmast i tiden i produktionsväg. Det är åter en nyskriven musikalshow av Kjerstin Lundblad i Krogmiljö som även denna gång produceras i samarbete mellan Håkan Bengtsson, Folkets Hus och Sandvikens Revy & Musikteater .


Denna gång byggs Restaurang Bolaget om till en "Paradisö" vid namn “Calle-Cutta”. Döpt efter Calle som är ägare till öns enda, och enligt hans egen utsago, det bästa Hotellet på ön. Inte konstigt då denna ö inte har något annat Hotel. “Hotel Calle-Fån-ja” är heller inte vidare välbesökt då ön i sig knappt finns på kartan.

Ingen ö som turister bokar resor till! När publiken (resenärerna) anländer till ön är det en stor dag för ägaren till Hotellet. De kommer att vara tvungna att checka in i receptionen på “Hotel Calle-Fån-Ja” och där få sig tilldelade de rum (bord) som finns.y

Inga problem - då alla rum står till förfogande!!! Publiken (resenärerna) ska förhoppningsvis stanna de ca 4 timmar inkl 2 pauser á ca 30 min och njuta av den mat och dryck som erbjuds!

Precis som förra Musikalshowen “Åh-Nej-Då-Linjen” kommer skådespelarna/artisterna att finnas på och utanför scenen under hela tiden i sina rollkaraktärer. Showen kommer att bjuda på sång/dans/teater samt humor och en och annan intrig och ev förveckling här och där. Den kommer också att innehålla andra överraskningsmoment på “gott och ont”.

Vi är stolta över att även denna gång ha samma eminenta orkester, "HÅKANS HOTELLKAPELL" under ledning av Håkan Jonsson, kapellmästare och arrangör.

Föreställningsdatum mm kommer att uppdateras vartefter på Sandvikens revy & Musikteaters hemsida www.srmt.se .

Håll även utkik i Annonsbladet, lokalpressen och på Facebook.


 VÄLKOMNA ATT CHECKA IN

(på egen risk då inga reseförsäkringar lär gälla!)

Kreativa hälsningar

Kjerstin Lundblad       Producent/regissör/manus mm

Mercedes Nemeth      Koreograf/sekreterare
Håkan Bengtsson        Producent/ Folkets Hus chef
Karl-Erik Larsson       Ordf. Sandvikens Revy &                                 Musikteater


Välkommen till Hotel Calle-Fån-Ja

 

PRODUKTIONSTEAM

 

KJERSTIN LUNDBLAD

Regissör/producent/manustext/

sånginstudering/koreografi mm

 

HÅKAN BENGTSSON

Folkets Hus-chef/Producent

 

BOSSE WESTBERG

Restaurangchef på

BOLAGET/Medarr.

 

SOLVEIG KVIST

Restaurangchef på

BOLAGET/Medarr.

 

MERCEDES NEMETH

Koreografi

 

LINDA LUNDBERG

Koreografi/akrobatik

 

PER-ARNE LARSSON FH

Scenmästare/ljustekniker

 

ROLAND JOHANSSON

Ljudtekniker

 

KARL-ERIK "Kacke" LARSSON

Dekoransvar

 

KRISTIN SUNDBERG 

Kostym- och Sömnadsansvar

 

MADELENE DANIELZON-LARSSON

Smink- och Håransvar

 

LILLEMOR NYMAN

Rekvisitaansvar